Beerschot al even te koop: ‘Amerikaanse eigenaar Rupel Boom genoemd’

Beerschot al even te koop: ‘Amerikaanse eigenaar Rupel Boom genoemd’

13 maart - 08:28

Beerschot staat al een tijdje te koop, maar ondertussen gaat het goed met de Antwerpse club. Het staat aan de leiding in de Challenger Pro League en heeft een positief gesprek met de licentiecommissie achter de rug.

De huidige aandeelhouders willen enkel de financiële putten dichten en Beerschot staat al bijna een jaar te koop. Volgens Het Nieuwsblad zou Nathan Crockett, de eigenaar van Rupel Boom, interesse tonen in Beerschot.

De Saudische prins Abdullah Bin Mosaad, die 75% van de aandelen in handen heeft, vraagt zo’n veertien miljoen euro. Veel geïnteresseerden haakten al af bij het horen van die prijs. Overigens zou Beerschot de interesse van Crockett niet serieus nemen.

Het Nieuwsblad spreekt ook van twee concrete opties. Gesprekken met een Britse en Amerikaanse eigenaar zouden positief evolueren. Een overname lijkt er echter nog niet snel aan te komen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.