Saibari waarschijnlijk niet op tijd fit voor Dortmund - PSV

Slecht nieuws voor PSV in Duitsland: 'Saibari heeft langer nodig om te herstellen'

12 maart om 08:26

De return van de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund komt voor Marokkaanse Belg Ismael Saibari (ex-KRC Genk en Anderlecht) waarschijnlijk te vroeg. Dat meldt het Eindhovens Dagblad een dag voor de wedstrijd in Duitsland. Joey Veerman lijkt juist wél op tijd fit. 

'Het lijkt erop dat Saibari nog wat langer nodig heeft om van zijn blessure te herstellen', valt er te lezen. 'Of er moet een wonder gebeuren.' Dat stelt Bosz voor een lastige keuze op het middenveld, waar Isaac Babadi, Mauro Júnior, Malik Tillman en Guus Til in aanmerking komen voor de twee plekken naast Joey Veerman, die waarschijnlijk wél op tijd fit is. 

Jerdy Schouten zakt waarschijnlijk een linie terug en dus ligt volgens de regiokrant een opstelling met Tillman en Til het meest voor de hand, al wordt opgemerkt dat Mauro zich de afgelopen weken 'goed gemanifesteerd' heeft in de grote wedstrijden. 

Dortmund - PSV begint woensdag om 21.00 uur. De heenwedstrijd in Eindhoven eindigde in 1-1. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de kwartfinales van de Champions League. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.