El Khannouss na belangrijke zege Genk: “Op basis van kwaliteit horen wij daar”

El Khannouss na belangrijke zege Genk: “Op basis van kwaliteit horen wij daar”

11 maart - 22:54
18

Bilal El Khannouss, de nummer 10 van KRC Genk, blikt terug op de belangrijke 1-0 overwinning van Genk op Standard. El Khannouss vertelt over het belang van de zege en geeft aan dat Genk thuishoort in de Champions’ Play-Offs.

El Khannouss blikt terug op de match tussen Genk en Standard. “We speelden een heel sterke eerste helft, we hebben bijna de hele tijd op de helft van Standard gespeeld. De efficiëntie en een klein tikkeltje geluk ontbrak. In de tweede helft liep het iets moeilijker, maar het belangrijkste is dat de drie punten binnen zijn”, citeert Sporza El Khannouss.

El Khannouss vertelt over het belang van de zege van Genk op Standard. De spelmaker weet dat Genk ook bij KVC Westerlo een goed resultaat nodig heeft. “We moesten nog twee finales afwerken, ééntje hebben we nu gewonnen. We gaan er alles aan doen om die finale van volgende week ook te winnen en door te gaan naar de Play-off 1. Op basis van onze kwaliteiten horen we daar ook thuis”, besluit El Khannouss.

Genk staat op dit moment op de vijfde plaats in de Jupiler Pro League. Na 29 matchen hebben De Genkies 46 punten behaald. KV Mechelen volgt op de zesde plaats met 45 punten. Cercle Brugge staat zevende en KAA Gent achtste, beiden hebben 44 punten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.