T1 Kohfeldt na zege Eupen op STVV: “Ik denk dat we in Standard kunnen gaan winnen”

T1 Kohfeldt na zege Eupen op STVV: “Ik denk dat we in Standard kunnen gaan winnen”

11 maart - 22:37

Florian Kohfeldt, de hoofdtrainer van KAS Eupen, wist thuis met 1-0 te winnen van STVV. Kohfeldt was zeer tevreden met de zege van De Panda’s op De Kanaries, maar gaf aan dat STVV de betere ploeg was.

Kohfeldt is content met de zege van Eupen en uit zich vervolgens eerlijk over het resultaat tegen STVV. “Als STVV vandaag won, dan hadden we niet moeten klagen. Ze hebben kansen gehad, maar we hielden stand. Suzuki doet nog een uitstekende redding, anders stond het nog 2-0”, citeert Sporza Kohfeldt.

Kohfeldt sluit af door aan te geven dat de punten uiteindelijk tellen voor Eupen tegen STVV. “We zijn al vaker beter geweest dan onze tegenstander, maar toen pakten we geen punten. Nu wel en dat is wat telt. Ik denk dat we in Standard kunnen gaan winnen, alles kan nog volgens mij onderin. We gaan onze huid alleszins duur verkopen”, besluit Kohfeldt.

Eupen staat door de zege op STVV op de veertiende plaats in de Jupiler Pro League. De Panda’s gingen RWDM voorbij en kunnen bij een zege nog de dertiende plaats overnemen van OH Leuven. Leuven heeft op dit moment twee punten meer.