Meijer na zijn rol tijdens Club Brugge-OHL: ‘Of we dit voor de coach deden?’

Meijer na zijn rol tijdens Club Brugge-OHL: ‘Of we dit voor de coach deden?’

11 maart - 09:24 Laatste update: 10:38
4

Met een 3-1 overwinning tegen Oud-Heverlee Leuven heeft Club Brugge zich verzekerd van een plekje in de Champions' Play-Offs. Een belangrijke bijdrage aan deze zege kwam van Bjorn Meijer, die met anderhalve goal de zege verzekerde. 

Meijer gaf toe dat hij bij zijn eerste ‘goal’ wat geluk had, aangezien de keeper de bal liet vallen en deze in zijn eigen doel viel. Maar bij de derde goal was hij volgens eigen zeggen wel tevreden. ‘Van de derde goal was ik wel content, hoor’, aldus Meijer. 

De Groninger benadrukte zijn blijdschap om zijn team op deze manier te kunnen helpen, vooral na een periode van blessures en moeite om weer op niveau te komen. ‘Na die sterke vorige campagne was het balen dat ik door een blessure lang out was en ook moeite had om weer op niveau te komen’, klinkt het bij Meijer in Het Laatste Nieuws. ‘Dan is het leuk om je ploeg op deze manier te kunnen helpen.’

Meijer sprak ook over zijn coach. Er was afgelopen week veel te doen rond de prestaties van Deila. Meijer trekt zich hier weinig van aan. ‘Of we dit ook voor de coach deden? Je doet het altijd voor je coach, voor je maats, voor je publiek. Maar ik lees de kranten hier in België niet. En die uit Noord-Nederland schrijven niks over Deila’, lezen we. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.