Kandouss teleurgesteld na Union-Gent: “We hadden nog mogelijkheden in slotfase”

Kandouss teleurgesteld na Union-Gent: “We hadden nog mogelijkheden in slotfase”

11 maart - 09:42
3

Na het 1-1 gelijkspel tussen Union Saint-Gilloise en KAA Gent op zondagavond, overheerst de teleurstelling bij beide teams. Een gemiste kans lijkt de conclusie bij beide kampen te zijn. Ismaël Kandouss praat met Het Nieuwsblad

Kandouss uit na de wedstrijd zijn frustratie over het ‘onnodig’ puntenverlies. "Ons wedstrijdplan klopte helemaal", merkte Kandouss op, maar hij was duidelijk teleurgesteld over het resultaat. 

Vooral de vermijdbare gelijkmaker zat Kandouss dwars. Hij benadrukte hoe details hen de das om hebben gedaan en het moeilijker maakten om terug te vechten na de gelijkmaker van Union. Ondanks kansen in de slotfase, lukte het Gent niet om de overwinning binnen te halen. 

“Na hun gelijkmaker werd het voor ons moeilijker om nog eens terug te slaan”, klink het bij de Marokkaan. “We hadden anderzijds toch nog mogelijkheden in die slotfase maar het mocht uiteindelijk niet zijn. Jammer maar dat is ook voetbal”, concludeerde Kandouss nuchter.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.