'Manchester United stuurt scouts naar Serie A-topper'

'Manchester United stuurt scouts naar Serie A-topper'

10 maart - 14:34

Scouts van Manchester United zijn zondag aandachtig toeschouwer tijdens de Serie A-topper tussen Juventus en Atalanta Bergamo. Volgens Tuttosport houdt de Premier League-grootmacht drie spelers in de gaten, onder wie Teun Koopmeiners.

Naast Koopmeiners worden ook Juve-mandekker Gleison Bremer en Atalanta-verdediger Giorgio Scalvini bekeken door United. De club van manager Erik ten Hag wordt al langer met het drietal in verband gebracht. De voormalig AZ-aanvoerder is bij La Dea uitgegroeid tot steunpilaar. Dit seizoen scoorde hij tien keer en gaf hij vier assists in 32 officiële duels.

Atalanta zou de hoofdprijs verlangen voor Koopmeiners. De Oranje-international moet liefst zestig miljoen euro opleveren. Tuttosport meldt dat het ook voor Juventus een uitgelezen mogelijkheid is om Koopmeiners aan het werk te zien. Net als United heeft De Oude Dame hem hoog op het verlanglijstje staan. Zijn contract in Bergamo loopt nog door tot de zomer van 2027.

Juventus en Atalanta trappen zondag om 18.00 uur af in Turijn.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.