‘Ook Liverpool denkt aan Openda, Rode Duivel moet meer dan 70 miljoen euro kosten’

‘Ook Liverpool denkt aan Openda, Rode Duivel moet meer dan 70 miljoen euro kosten’

9 maart - 14:02 Laatste update: 14:45
11

Loïs Openda, de spits van RB Leipzig, wordt ook door Liverpool in de gaten gehouden, weet transferjournalist Ekrem Konur. Openda wist geen indruk te maken met Leipzig tegen Real Madrid in de Champions League, maar weet dit seizoen toch weer gemakkelijk het net te vinden.

Liverpool is de laatste club die zich gevoegd heeft bij het rijtje van geïnteresseerde clubs in Openda. Naast Liverpool houden ook PSG, Chelsea, Manchester City, Arsenal en Manchester United de Rode Duivel in de gaten.

Om de 24-jarige Openda over te nemen zullen de verschillende Europese grootmachten diep in de buidel moeten tasten. Openda ligt nog tot de zomer van 2028 onder contract bij RB Leipzig. Volgens Konur kan Leipzig overtuigd worden door biedingen boven de 70 miljoen euro. Transfermarkt geeft aan dat de huidige transferwaarde van Openda 55 miljoen euro is.

Dit seizoen kwam Openda 24 keer in actie in de Duitse Bundesliga. Hierin wist de spits zeventien keer een doelpunt te maken. Daarnaast leverde Openda ook nog viermaal een assist af aan zijn ploegmaats.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.