Van Bommel (RAFC): Willen gewoon winnen en zeker zijn van Champions' Play-offs

Van Bommel (RAFC): "Willen gewoon winnen en zeker zijn van Champions' Play-offs"

8 maart - 17:36 Laatste update: 17:51

Zaterdag neemt Royal Antwerp FC het op tegen hekkensluiter van de Jupiler Pro League, KV Kortrijk. Normaal gezien mag The Great Old niet meer naast een ticket voor de Champions’ Play-offs grijpen, maar coach Mark Van Bommel wil zaterdag de klus al geklaard zien.

Als het van van Bommel afhangt moet Antwerp zaterdag zich vezekeren van de Champions' Play-offs. "Wij spelen zaterdag als eerste, alle concurrenten spelen later of op zondag. We willen gewoon winnen, zodat we meteen helemaal zeker zijn van de Champions' Play-offs", aldus de coach bij Het Nieuwsblad.

Wat van Bommel verbazend vindt is de aandacht die Antwerp momenteel krijgt. Of tenminste, het gebrek eraan. "Er wordt niet zo veel over Antwerp geschreven, maar oké, eigenlijk is dat alleen maar positief. Dat is een teken dat het goed loopt en dat we januari en februari prima hebben overleefd", zegt van Bommel.

Wat de doelstellingen van Antwerp betreft, is van Bommel duidelijk. "Met de bekerfinale hebben we al één doel bereikt, hopelijk kunnen we nu ons tweede doel bereiken. Maar een makkie is het nooit", klinkt het. "Niet te vergeten: vorig seizoen verloren we in Kortrijk onze eerste wedstrijd."

Royal Antwerp staat momenteel vierde in de Jupiler Pro League met 48 punten, evenveel als Club Brugge. KV Kortrijk is nog steeds de rode lantaarn met 21 punten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.