Deila woest na Molde – Club Brugge

Deila woest na Molde – Club Brugge: “Ik ben dit beu, ik ben woedend”

7 maart om 22:36
Laatste update: 7 maart om 23:28

Ronny Deila, de hoofdtrainer van Club Brugge, reageert woedend na de 2-1 verliespartij op bezoek bij Molde FK. Deila is furieus na de wedstrijd tussen Club Brugge en Molde, de oefenmeesters noemt zijn team naïef.

Deila begint te vertellen dat hij geen uitleg heeft voor het verlies van Club Brugge bij Molde. “Ik kan niet uitleggen hoe we dit verliezen, ik ben woedend. Ik ben dit beu, we hebben al zoveel wedstrijden naïef verloren op het einde. 1-1 is hier een prima resultaat, dan hadden we het thuis kunnen afmaken”, citeert Sporza Deila.

Deila uit zich vervolgens hard in de richting van zijn spelers bij Club Brugge. “Nu zetten we ons weer in dit soort situatie, we moeten eens stoppen met erover te praten en actie ondernemen. Er moet een reactie volgen”, aldus Deila.

Het frustreert Deila dat Molde er via een late counter met de overwinning vandoor ging. “Met 3 achteraan zou geen probleem moeten zijn, we gaan dan nog vol aanvallen terwijl we tevreden moeten zijn met de 1-1. We moeten hiervan leren, zoals ik al zo vaak gezegd heb”, besluit Deila.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.