VP Rapport: Club Brugge reist met een nederlaag & zwakke cijfers terug naar België

VP Rapport: Club Brugge reist met een nederlaag & zwakke cijfers terug naar België

7 maart - 21:12
7

Donderdag verloor Club Brugge in de Conference League met 2-1 van Molde. Na de match deelt VoetbalPrimeur.be cijfers uit aan de spelers van Blauw-Zwart. 

Jackers – 6
Toonde zich opnieuw een waardige vervanger van Mignolet. Had vlak voor de rust een knappe parade in huis bij een kopbal, maar moest zich even later toch gewonnen geven in de korte hoek.

Odoi – 6
Speelde op ervaring een degelijke partij. Liet zich niet gek maken en zat er regelmatig goed tussen. 

Mechele – 6
Speelde een vrij onzichtbare match. Kwam in duels niet in de problemen. Viel op zo'n minuten van het einde geblesseerd uit.

Spileers – 6
Net zoals bij Mechele weinig op aan te merken. Bleef aan de rust achter in de kleedkamers.

Meijer – 5
De Nederlander zoekt al een tijdje naar zijn betere vorm en vond die ook in Noorwegen niet. Kwam er in de tweede helft iets beter door, maar zijn voorzetten kwamen vaak niet aan.

Onyedika – 5
Kon zijn wil niet opleggen op het middenveld. Was in de opbouw ook te slordig. Kon in de extra tijd de counter van de 2-1 er niet uithalen.

Nielsen – 5,5
Speelde opnieuw een onzichtbare wedstrijd. De Deen is nog altijd zoekende op het middenveld van Club Brugge. Werd op een kwartier van het einde vervangen door Skov Olsen.

Vanaken – 6
De aanvoerder probeerde Club Brugge op sleeptouw te nemen en had ook enkele goede passes in huis, maar het was te weinig om het verschil te maken.

Skoras – 6
Al een paar weken wordt hij door de fans van Club Brugge in de basis geschreeuwd. Hij probeerde tegen Molde het verschil te maken, maar koos te vaak voor de individuele oplossing en had (te) weinig overzicht voor zijn ploegmaats. Werd net zoals tegen Genk vroegtijdig vervangen. De Pool begreep het opnieuw niet, maar reageerde minder gefrustreerd dan tegen de Limburgers.

Jutgla – 5
De Spanjaard is geen targetman, maar werd zowel uitgespeeld in Noorwegen. Kwam daardoor niet in zijn spel. Moest achter een hoop diepe ballen lopen en kon daar niets mee doen. Jutgla miste ook scherpte. In het begin van de tweede helft wachtte hij te lang om af te werken en weg was de kans.

De Cuyper – 5,5
In de eerste helft had Deila een offensief plannetje met De Cuyper, maar dat pakte fout uit. De flankspeler haalde niet zijn niveau. Werd na de rust een rijtje naar achteren getrokken. Op 5 minuten van het einde nam hij wel zijn verantwoordelijkheid en schoot vanaf 11 meter de 1-1 op het bord.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.