Promes reageert in nieuwe single op Spotify: ''Als ze me komen halen...''

Promes reageert in nieuwe single op Spotify: ''Als ze me komen halen...''

7 maart - 15:05 Laatste update: 15:28
7

Quincy Promes lijkt in een nieuwe 'single' op Spotify te reageren op zijn veroordeling in Nederland. In het nummer, dat de titel '100 Stones' draagt, haalt Promes uit naar zijn criticasters en laat hij zijn licht schijnen op een eventuele uitlevering. 

"I don't wanna see my children cry", begint Promes het nummer, om daarna in het Nederlands en Engels zijn frustratie te uiten. "Mannen claimen mijn back te hebben maar ik zie ze niet meer, want the judge gaf me nine years. Maar voor die shit drop ik geen tear, want ik leef mijn leven met no fear."

Daarnaast lijkt Promes in het nummer zijn criticasters de mond te willen snoeren. "Zeg me wie er beter is, zeg me wie het beter kan? Mannen willen nog steeds de held spelen, net als Peter Pan. Eerst mo is fout gegaan, dan kom ik met een beter plan. Jaloezie is een ziekte, ik hoop dat het genezen kan."

Ook blikt de aanvaller van Spartak Moskou, die op dit moment in Dubai 'vastzit' na een verkeersongeval, vooruit op een scenario waarin hij wordt uitgeleverd. In Nederland is de voetballer veroordeeld tot zes jaar cel wegens cocaïnesmokkel en voor anderhalf jaar voor het neersteken van zijn neef. "Het systeem is gebouwd om mijn jongens te laten falen, iemand moet mijn kleintjes kijken als ze mij komen halen."

Het proces van Promes is in Dubai met een week uitgesteld. De Nederlander staat onder 'huisarrest', maar werd eerder deze week met zijn vriendin Tabata Robertson (DreamDoll) gespot in een uitgaansgelegenheid. Uitlevering aan Nederland lijkt voorlopig van de baan. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.