Twijfels over Deila bij Club Brugge: “Op verkeerd moment gearriveerd”

Twijfels over Deila bij Club Brugge: “Op verkeerd moment gearriveerd”

6 maart - 07:00
20

Ronny Deila wordt in twijfel getrokken bij Club Brugge. De resultaten vallen tegen, maar de overwinning tegen KRC Genk heeft de Noor wel ademruimte gegeven, weet men bij RTBF.

Voormalig Rode Duivel Philippe Albert weet dat Deila onder druk staat bij Club Brugge. "Bij de wissel van Jutglà waren de supporters niet blij en konden we ‘Deila buiten’ horen. Hij staat onder druk. Wat tegen Antwerp en Anderlecht niet werkte, werkte tegen KRC Genk. Maar als ze hadden verloren werd het ingewikkeld.”

Volgens Albert is de situatie bij Club Brugge moeilijk. “Er is een groot transitiemoment in Brugge. Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe hebben Brugge naar het moderne niveau gebracht. Met het vertrek van Mannaert is er interne twijfel en de sterke relatie die er was met Leko, Preud'homme of Clement is er dit seizoen niet meer. Mogelijk is hij op het verkeerde moment op de verkeerde plaats aangekomen.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.