Standard-fans onder vuur na belachelijk spandoek: Dit kan echt niet

Standard-fans onder vuur na "belachelijk spandoek": "Dit kan echt niet"

4 maart - 22:13 Laatste update: 22:25
13

Standard wist afgelopen weekend een belangrijke zege te boeken tegen KAA Gent en leek daarmee het behoud te verzekeren. Toch maakten de fans van de Rouches weinig indruk op onder meer Filip Joos en Arnar Vidarsson.

Tijdens de wedstrijd werd er een opvallend spandoek richting het bestuur uitgerold. Daarin viel een duidelijke boodschap te lezen: 'Si on descend on vous descend', viel er te lezen. Vrij vertaald: 'Als we zakken, komen we jullie 'pakken''. Een spandoek dat Filip Joos maar weinig kon smaken.

"Dit was toch onwaarschijnlijk", vroeg hij zich af bij Extra Time. "Dit is een bedreiging richting het bestuur van Standard, zoiets mag je toch niet in een stadion toelaten? Dit is echt een belachelijke tekst", gaf hij aan.

Arnar Vidarsson begreep niet dat het spandoek er toch even mocht blijven hangen. "In andere landen, in Nederland bijvoorbeeld, was dit binnen de dertig seconden gewoon weg. Dit kan niet en moest gewoon worden weggehaald", gaf hij nog aan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.