Vrancken kritisch op arbitrage na Genk – Club Brugge: “Echt om te lachen”

Vrancken kritisch op arbitrage na Genk – Club Brugge: “Echt om te lachen”

3 maart - 20:02 Laatste update: 21:19
75

Wouter Vrancken, de hoofdtrainer van KRC Genk, blikt terug op de 0-3 verliespartij van Genk tegen Club Brugge. Vrancken zet grote vraagtekens bij het optreden van scheidsrechter Jasper Vergoote.

Het eerste moment waar Vrancken op terugblikt na de match tussen Genk en Club Brugge is de elleboog van Denis Odoi tegen de neus van Zakaria El Ouahdi. “Als een speler in het midden van het veld een elleboog incasseert, dat mag zelfs onvrijwillig zijn, volgt er altijd een kaart, geel of rood”, citeert Het Laatste Nieuws Vrancken.

Vrancken vertelt verder over de situatie tussen Odoi en EL Ouahdi. “Nu gebeurde dat in de zestien, bij de voorgaande hoekschop, en moet El Ouahdi naar de kant zodat onze man marking niet meer klopte”, aldus Vrancken.

Vervolgens blikt Vrancken terug op de 0-3, waar Club Brugge een strafschop kreeg tegen Genk. “Over de strafschop die we nadien tegen krijgen, kan ik beter zwijgen. Dat was echt om te lachen. Niemand die met voetbal begaan is, snapt dat je daar een strafschop voor fluit. Enfin, we hadden zelf efficiënter moeten zijn”, besluit Vrancken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.