Vermoedelijke opstellingen Club Brugge en Genk: Geen Thiago, Mignolet en Nusa

Vermoedelijke opstellingen Club Brugge en Genk: Geen Thiago, Mignolet en Nusa

3 maart - 11:45 Laatste update: 12:17
2

Club Brugge staat voor een uitdagende confrontatie met KRC Genk, maar ze zullen moeten omgaan met enkele afwezigheden. Naast doelman Simon Mignolet, die geblesseerd raakte tegen Union Saint-Gilloise in de beker, zullen ook Igor Thiago, Antonio Nusa en Eder Balanta ontbreken. 

Gelukkig is er ook goed nieuws voor Club Brugge met de terugkeer van Philip Zinckernagel, die geblesseerd raakte tegen Antwerp. Samen met Hugo Vetlesen is hij weer beschikbaar voor de ploeg. Ook Maxim De Cuyper is erbij, die na zijn directe rode kaart tegen Union nog beschikbaar is voor het duel tegen Genk. 

Met een hoop geblesseerden en een aantal jongens die net terugkeren uit blessure zal het geen makkelijke keuze zijn voor de coach van Club Brugge. Puzzelen dus voor Ronny Deila …

Een vermoedelijke opstelling: 

Jackers - Meijer, Mechele, Spileers, De Cuyper - Nielsen, Onyedika - Vanaken, Skov Olsen, Skoras - Jutgla 

Bij KRC Genk is er momenteel minder miserie. Na afgelopen partij tegen Charleroi heeft Wouter Vrancken geen extra kopzorgen gekregen. Naar verwachting zal Genk met dezelfde elf aantreden. 

Een vermoedelijke opstelling: 

Vandevoordt - Kayembe, McKenzie, Cuesta, El Ouahdi - Heynen, Hrosovsky - Oyen, El Khannous, Bonsu Baah - Arokodare

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.