'Strijd om KAA Gent-pion, Chelsea en West Ham moeten jackpot betalen voor Brown'

'Strijd om KAA Gent-pion, Chelsea en West Ham moeten jackpot betalen voor Brown'

4 maart - 20:20
5

KAA Gent heeft door de verkoop van Malick Fofana, Hugo Cuypers en Gift Orban afgelopen transferperiode al flink wat geld kunnen ontvangen. Ook volgende zomer kan de club weer flink wat geld krijgen bij een verkoop van Archie Brown.

Volgens The Guardian is de linksachter namelijk bijzonder gewild in het buitenland. De 21-jarige Engelsman staat hoog op het verlanglijstje van zowel Chelsea als West Ham en kan komende zomer alweer afscheid nemen van de Buffalo's.

Niet alleen de twee clubs uit Londen zijn geïnteresseerd in de linksback. Ook Juventus, AC Milan, Nice en Olympique Lyon hebben volgens dezelfde bron hun oog laten vallen op Brown, die nog tot 2027 onder contract staat bij KAA Gent.

De Buffalo's willen hem echter niet zomaar laten gaan en vragen naar verluidt zo'n zeventien miljoe euro voor de verdediger. Vorige zomer betaalden de Buffalo's ongeveer vier miljoen euro om hem los te weken bij Lausanne.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.