'Van Bommel in nieuwe finale, maar twijfels over zijn toekomst bij Antwerp'

'Van Bommel in nieuwe finale, maar twijfels over zijn toekomst bij Antwerp'

1 maart - 09:20 Laatste update: 09:26
19

Straffe prestatie alweer van Mark Van Bommel. De Nederlander loodste Royal Antwerp FC naar zijn tweede bekerfinale op rij. Maar of hij volgend seizoen nog trainer is bij The Great Old, is een ander verhaal.

Een indrukwekkend parcours liep Van Bommel al in Antwerpen: een landstitel, een Croky Cup, een zege tegen FC Barcelona en nu opnieuw een bekerfinale. Het tijdperk-Van Bommel bij Antwerp is zonder twijfel een succes te noemen. Al blijft het wel een open vraag of dat tijdperk nog lang blijft duren, zo staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

Zo heeft de ex-speler van Barcelona al veel ballonnetjes opgelaten die wijzen op twijfels. Zo sprak hij zich bijvoorbeeld net voor Kerstmis uit over de financiële problemen bij het Stamnummer 1 en liet hij woensdag ook uitschijnen dat naast eerder Arthur Vermeeren nu ook Mandela Keita niet meer op de Bosuil zal spelen volgend seizoen. Daarnaast zal ook de schorsing van Marc Overmars niet helpen om de twijfel weg te nemen.

Wat Van Bommel ook beslist, hij krijgt dus wel de mogelijkheid om met een trofee af te zwaaien. Afspraak op 9 mei in het Koning Boudewijnstadion waar de geschiedenis zich kan herhalen. Dit jaar heet de tegenstander niet KV Mechelen, maar wel Union SG.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.