Blessure Stengs (ex-Antwerp) doet Feyenoord vrezen: 'Hij was aan het huilen'

Blessure Stengs (ex-Antwerp) doet Feyenoord vrezen: 'Hij was aan het huilen'

29 februari - 23:28
1

Feyenoord won donderdagavond met 2-1 van FC Groningen, maar een grote smet op die zege was de blessure van Calvin Stengs (ex-Royal Antwerp FC). De aanvaller moest in de slotfase zichtbaar aangeslagen het veld per brancard verlaten. Bij ESPN wordt dan ook gevreesd voor een zware blessure.

Presentator Jan Joost van Gangelen en zijn analisten Karim El Ahmadi en Kees Kwakman kwamen Stengs op de brancard tegen in de catacomben. "Hij was echt aan het huilen. Hij zat ook de hele tijd met zijn shirt over zijn hoofd. Dit ziet er wel echt slecht uit. Stengs heeft ook een verleden met zware blessures, zeker met die knie. Ik hoop echt dat het meevalt", luidt het oordeel van de analisten bij ESPN.

In de slotfase ging Stengs met veel pijn naar het gras door een overtreding van Marvin Peersman. De verdediger van de Groningers kreeg geel, maar online vonden de fans dat die kaart best een andere kleur had kunnen zijn. Stengs is jammer genoeg een bekende met zware blessures aan zijn knie. In 2018 lag de aanvaller van toen AZ, veertien maanden uit de roulatie door een afgescheurde kruisband in zijn rechterknie.