Moris na Union – Club Brugge: “Vertrouwen zat niet goed, daarom twijfelde ik niet”

Moris na Union – Club Brugge: “Vertrouwen zat niet goed, daarom twijfelde ik niet”

29 februari - 22:55

Anthony Moris, de doelman van Union SG, was zeer content na de 2-0 overwinning van Union tegen Club Brugge. Door de zege ging Union door naar de finale van de Croky Cup, nadat Union eerder met 2-1 onderuitging op bezoek bij Club Brugge.

Moris was van belang voor Union tegen Club Brugge, de doelman bracht redding tegen onder meer Igor Thiago en Andreas Skov Olsen. “Ik moest een hele wedstrijd geconcentreerd blijven, want ik wist dat ik tijdens de wedstrijd minstens 1 à 2 moeilijke ballen zou moeten verwerken”, citeert Het Nieuwsblad Moris.

Moris was zowel euforisch als opgelucht na de match tussen Union en Club Brugge. “We kenden het belang van deze wedstrijd en we wilden ons absoluut plaatsen voor de finale. Onze heenwedstrijd in Brugge was echt slecht, dus we moesten ons herpakken”, aldus Moris.

Moris sluit af door te melden dat het vertrouwen bij Club Brugge niet helemaal goed zat volgens de kapitein van Union. “Bij Club zat het vertrouwen niet helemaal goed, en er lag heel veel druk bij hen. Daarom twijfelde ik er niet aan dat we ons zouden plaatsen toen we de 1-0 scoorden”, besluit Moris. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.