Volgend vertrek bij Club Brugge? 'Enorme interesse uit Engeland in Onyedika'

Volgend vertrek bij Club Brugge? 'Enorme interesse uit Engeland in Onyedika'

4 maart - 20:40
14

Club Brugge verkocht deze winter Tajon Buchanan en zal ook Igor Thiago voor een recordbedrag zien vertrekken. Daarnaast kunnen Antonio Nusa en Andreas Skov Olsen komende zomer de club verlaten, terwijl ook Raphael Onyedika nu wordt gelinkt aan een vertrek.

Bij HITC valt namelijk te lezen dat er grote interesse van Engelse clubs is in Raphael Onyedika. Club Brugge wees in de wintertransferperiode Galatasaray al af, maar in de zomer lonkt een mogelijke transfer naar de Premier League. Nottingham Forest en Everton hebben hem op het oog als ideale vervanger voor respectievelijk Orel Mangala en Amadou Onana.

Daarnaast zou Onyedika ook naar Brentford kunnen verhuizen, net als naar Crystal Palace en Leicester City, die hem ook willen aantrekken. Club Brugge zou de interesse kunnen benutten om de prijs op te drijven en minstens 15 miljoen euro te vragen voor zijn transfer.

Club Brugge betaalde in de zomer van 2022 zelf nog bijna tien miljoen euro voor Onyedika, die in het team van Ronny Deila ook niet langer zeker is van een basisplek.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.