Blessin voor Union – Club Brugge: Zij komen nu hier, laten zien hoe we juichen

Blessin voor Union – Club Brugge: "Zij komen nu hier, laten zien hoe we juichen"

28 februari - 16:16
28

Alexander Blessin, de hoofdtrainer van Union SG, pepte zijn formatie op na de 2-1 verliespartij in het Jan Breydelstadion tegen Club Brugge. De heenmatch tegen Club Brugge werd verloren, maar Blessin vertelde zijn manschappen dat Union gaat juichen in de returnmatch. 

Blessin was content met de aansluitingstreffer van Union bij Club Brugge. “Dit doelpunt brengt ons terug in het spel. Nu moeten zij naar het Dudenpark komen. Met onze fans in de rug zullen we ze laten zien hoe wij vieren”, deelt Blessin via de officiële kanalen van Union.

Blessin weet dat Union aan de bak moet wanneer Club Brugge op bezoek komt. “Laten we duidelijk zijn, we hebben een goede prestatie nodig met intensiteit en bereidheid. Dat is hoe we willen presteren, onze snelheid brengen op het veld”, aldus Blessin.

Blessin geeft aan dat alles nog mogelijk is voor Union tegen Club Brugge. “Iedere 50/50 situatie viel de kant van Club Brugge op. Dit moeten we veranderen in de returnmatch. Dat is duidelijk. We hebben nog steeds een grote kans, een goal en alles kan gebeuren. Kom op jongens!”, besloot Blessin.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.