Blessin over speldenprikje Burgess richting Club Brugge: “Hij is een bijzondere”

Blessin over speldenprikje Burgess richting Club Brugge: “Hij is een bijzondere”

27 februari - 15:59 Laatste update: 16:34
21

Christian Burgess, de centrale verdediger van Union SG, deelde een plaagstootje uit aan de fans van Club Brugge. Burgess deed dit voor de returnmatch van de halve finale van de Croky Cup tussen Union en Club Brugge. Hoofdtrainer Alexander Blessin reageert op het bericht van Burgess.

Burgess deelde een foto van de boerenprotesten in de hoofdstad met de volgende tekst erbij. ‘De fans van Club Brugge arriveerden vroeg in Brussel.’ Blessin reageerde als volgt op het plaagstootje van Burgess voor de kraker met Club Brugge.

“Christian is a special one”, lachte Blessin. “Hij is belangrijk voor ons. Meer kan ik er niet over zeggen”, citeert Het Nieuwsblad de hoofdtrainer van Union. Blessin sluit af door zich respectvol te uiten richting Club Brugge.

“We hebben respect voor Club Brugge. Ze hebben het wat lastig in de competitie, maar de beker en de Conference League zijn er nog voor hen. Tegen Brugge spelen, is altijd moeilijk”, besluit Blessin.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.