Brown na Gent – Antwerp: “Beste in lange tijd, was Gent van voor winterstop”

Brown na Gent – Antwerp: “Beste in lange tijd, was Gent van voor winterstop”

26 februari - 10:40
3

Archie Brown, de 21-jarige linkervleugelverdediger van KAA Gent, blikt terug op het 2-2 gelijkspel tegen Royal Antwerp FC. Brown vertelt na de match over zijn inzet voor De Buffalo’s en de teleurstelling na het gelijkspel tegen The Great Old.

Brown wist indruk te maken tegen Antwerp namens Gent. “Glory to Jesus, daarvoor sta ik in het team. Letterlijk elke match zet ik me voor de volle 100 procent in, maar het is normaal dat het soms wat stroever loopt”, deelt Brown via de officiële kanalen van Gent.

Brown toonde zich bij vlagen een plaag voor Antwerp. “Geloof mij, ik geef alles voor mijn team en voor het clublogo op mijn borst. Vandaag werd ik daar godzijdank voor beloond en ben ik gelukkig dat ik weer impact kon hebben op de ploeg”, aldus Brown.

Brown zag Gent uiteindelijk met 2-2 gelijkspelen tegen Antwerp. “En daar zijn we natuurlijk zeer ontgoocheld over. Het is money time in de competitie – de drie punten waren belangrijk vandaag, punt. Temeer de top 6 zo dicht bij elkaar staat”, vertelt Brown.

Brown ziet vooral het positieve in voor Gent na de match met Antwerp. “Er is zo veel positiefs te halen uit deze wedstrijd - veruit de beste in een lange tijd. Het was terug het Gent van voor de winterstop. Die positieve zaken moeten we meenemen en er vertrouwen uit putten”, besluit Brown.