LIVE-Discussie: Angulo brengt Anderlecht in slotfase op voorsprong bij Club Brugge

LIVE-Discussie: Angulo brengt Anderlecht in slotfase op voorsprong bij Club Brugge

25 februari - 12:18 Laatste update: 15:27
315

Er staat met Club BruggeRSC Anderlecht een absolute kraker op het programma in de 27e speelronde van de Jupiler Pro League. De nummer drie van de competitie tegenover de nummer twee. Blauw-Zwart ontvangt paars-wit.

Het is aan Club Brugge om het gat met Anderlecht te verkleinen in de Jupiler Pro League. Anderlecht heeft op dit moment negen punten meer dan Club Brugge. Bij een overwinning vindt Club Brugge de aansluiting en neemt Club Brugge afstand van de hevige concurrentie om de top-6 van de Jupiler Pro League.

Opstelling Club Brugge: Mignolet, De Cuyper, Spileers, Mechele, Meijer, Nielsen, Vetlesen, Vanaken, Skov Olsen, Jutglà & Nusa.

RSC Anderlecht zit tussen de koploper Union SG en achtervolger Club Brugge in. Anderlecht heeft acht punten minder dan Union en negen punten meer dan Club Brugge. Aan Anderlecht de taak om de druk op Union te houden en Club Brugge niet dichterbij te laten komen.

Opstelling RSC Anderlecht: Schmeichel, Sardella, Debast, Vertonghen, Augustinsson, Rits, Verschaeren, Stroeykens, Dreyer, Hazard & Dolberg.