Lamkel Zé kritisch voor Antwerp-kleedkamer, maar sluit terugkeer naar JPL niet uit

Lamkel Zé kritisch voor Antwerp-kleedkamer, maar sluit terugkeer naar JPL niet uit

23 februari - 20:54
16

Lamkel Zé maakte in de wintermercato de overstap van het Turkse Hatayspor naar FC Metz in de Ligue 1. Hij wordt er gehuurd tot het eind van dit seizoen. Zijn herinneringen aan België zijn niet allemaal rooskleurig, maar toch wil de Kameroener een terugkeer naar de Jupiler Pro League in de toekomst niet uitsluiten.

De Kameroener is het niet altijd eens met het oordeel dat men in België over hem heeft. "In België oordelen ze veel te snel. Er kan iets over je gezegd worden dat niet waar is, de media zoekt niet eens naar de juiste informatie. Dat is jammer", zegt Lamkel Zé voor de camera bij Eleven DAZN.

Volgens hem verliep niet alles altijd even correct in de kleedkamer van Royal Antwerp FC. "Antwerp is een grote club, maar in de kleedkamer was het dat niet", aldus de aanvaller.  "Er waren spelers die dingen gingen doorvertellen aan journalisten."

Desondanks wil Lamkel Zé een terugkeer naar de Jupiler Pro League niet uitsluiten. "Op dit moment ben ik uitgeleend aan FC Metz, maar daarna zien we wel", zegt Lamkel Zé. "Er zijn enkele Belgische clubs waar je de deur niet voor kan sluiten en die ook niks met al die heisa te maken hebben."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.