Lamkel Zé kon Antwerp verlaten voor Luik: Maar Standard wilde dat niet betalen

Lamkel Zé kon Antwerp verlaten voor Luik: "Maar Standard wilde dat niet betalen"

23 februari - 23:00
3

Het voormalig Antwerp-duo Didier Lamkel Zé en coach László Bölöni zijn sinds kort terug herenigd bij het Franse FC Metz. Al had hij in het verleden blijkbaar nog andere aanbiedingen uit de Jupiler Pro League op zak. 

Volgens Lamkel Zé werd hij aangeboden bij STVV. "Enkele makelaars boden me STVV aan, maar dat wilde ik niet omdat Bölöni me twee weken eerder gebeld had om eventueel naar Metz te komen", aldus de aanvaller bij Eleven DAZN. "Ik weet niet of STVV me effectief wilde, maar men sprak van hen en RWDM."

Alvorens hij verkoos om in Turkije aan de slag te gaan, was er blijkbaar ook concrete interesse van Standard. "Lang voor ik naar Turkije trok ben ik op gesprek geweest bij Standardé, aldus Lamkel Zé. "We hebben onderhandeld, maar Antwerp wou €500.000 en Standard wilde dat niet betalen. Meer wil ik er niet over kwijt", zegt de aanvaller.

Lamkel Zé wordt door het Turkse Hatayspor tot het einde van het seizoen uitgeleend aan FC Metz. De Kameroener zit op dit moment aan één doelpunt in drie optredens in de Ligue 1.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.