Duitse pers heeft vertrouwen: ‘Frankfurt: twee, Union Chill-Oase: nul’

Duitse pers heeft vertrouwen: ‘Frankfurt: twee, Union Chill-Oase: nul’

22 februari - 18:42
13

De Frankfurter Rundschau, plaatselijke krant van Frankfurt, blikt vooruit op het duel met Union Saint-Gilloise. De krant hoopt een sterke verdedigende prestatie te zien, aangezien dat al even geleden is.

De Frankfurter Rundschau hoopt alvast geen domme slordigheden te zien achterin, maar geloven volop in het kunnen van de ploeg. Ze verwijst naar de recente overwinningen van Eintracht als bewijs van hun potentieel. ‘We hebben FC Barcelona verslagen. We hebben Inter Milaan verslagen. We hebben Benfica Lissabon verslagen’, lezen we. ‘Dus waarom zouden we niet in staat zijn om een team uit België te verslaan?’

Het artikel wijst echter op één groot obstakel voor Eintracht. Zoals eerder vermeld zijn er toch twijfels over de verdediging. Ondanks de beschikbaarheid van enkele cruciale verdedigers, blijft de slordigheid achterin een zorg. 

Ondanks de onzekerheden achterin geloven ze in Frankfurt vol in de overwinning. Met aanvallen op de flank en een overvloed aan voorzetten zullen ze Union pijn doen, althans dat schrijft de krant. Een overwinning voor Frankfurt: ‘Eintracht: twee -Üniooh Roaiaal Säääng-Chill-Oase: nuuuull. Merci. Avec plaisir.’

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.