'Niet te veel wijzen naar vertrekkers en afwezigen voor terugval van KAA Gent'

'Niet te veel wijzen naar vertrekkers en afwezigen voor terugval van KAA Gent'

22 februari - 07:35 Laatste update: 09:02
30

Voor KAA Gent zit het Europese avontuur erop. Daarnaast wil het na de wintertransferperiode nog niet vlotten in de Jupiler Pro League voor het elftal van Hein Vanhaezebrouck. Volgens Ludo Vandewalle is dat niet alleen te wijten aan het ontbreken van voormalige steunpilaren.

Gent zag veel steunpilaren vertrekken, maar daarop mag volgens Vandewalle niet te veel geleund worden. 'Uiteraard mag er voor deze dip gewezen worden naar de drie vertrokken aanvallers en de afwezigheid van Kums en de geschorste Julien De Sart, maar ook niet te veel', schreef Vandewalle in Het Nieuwsblad.

Volgens Vandewalle had Maccabi Haifa geen problemen moeten opleveren. 'Het team dat tegen Maccabi Haifa in de twee wedstrijden tussen de lijnen stond, had nog altijd de matige tegenstander kunnen kloppen. Zelfs zonder de geschorste Julien De Sart', pende de analist.

De conclusie kan er maar één zijn volgens de analist. 'Te veel spelers halen bij AA Gent hun niveau niet', aldus Vandewalle.

KAA Gent mag zich nu gaan opmaken voor de match tegen Royal Antwerp FC op zondag in de Jupiler Pro League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)