Bayern denkt aan Zidane en Solskjær als opvolger van Tuchel

'Bayern identificeert Zidane als opvolger Tuchel, ook interim-trainer in beeld'

19 februari om 23:00

Bayern München is niet van plan om Thomas Tuchel dit seizoen te ontslaan, maar is op de achtergrond weldegelijk bezig met de opvolging van de trainer. Zinedine Zidane zou in beeld zijn als nieuwe trainer bij Der Rekordmeister, zo meldt Sky. Ook meent het medium dat Ole Gunnar Solskjær in beeld zou zijn als interim-trainer.

Bayern zou minimaal tot aan het einde van het lopende seizoen door willen met Tuchel. Sky plaatst echter een kanttekening bij dit voornemen: de club van Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui zou per wedstrijd bekijken of de situatie houdbaar is, en denkt al na over mogelijke opvolgers.

Een van de belangrijkste kandidaten zou Zidane zijn. De Duitsers zijn naar verluidt niet alleen onder de indruk van der ervaring die Zidane met zich meebrengt, maar ook van zijn uitstraling. Bovendien ligt de Fransman niet vast bij een club, waardoor hij direct beschikbaar zou zijn.

Mocht Tuchel tóch al in het huidige seizoen ontslagen worden, dan zou Bayern ook nadenken over een interim-trainer. In dat geval zou Solskjær een kandidaat zijn. De Noor was eerder manager van Manchester United, waar hij furore maakte als speler.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.