Hazard fluit supporters Anderlecht terug: “Ze hebben ons niet geholpen”

Hazard fluit supporters Anderlecht terug: “Ze hebben ons niet geholpen”

19 februari - 07:31 Laatste update: 09:06
158

RSC Anderlecht won met 4-1 van Sint-Truiden VV, maar paars-wit kwam in de eerste helft wel op achterstand. De supporters lieten verschillende keren hun onvrede blijken. Thorgan Hazard sprak met Het Nieuwsblad.

Hazard vindt dat de fans hun steun meer mogen tonen. “De supporters werden ongeduldig. Ze hebben ons niet geholpen in de eerste helft. Dat mag ook gezegd worden. Ze mogen teleurgesteld zijn. We staan tweede, en misschien wordt er meer van ons verwacht. Maar wij hebben ook soms hulp nodig. We moeten samen groeien. De supporters moeten er zowel in goede als in slechte tijden achterstaan.”

Volgens de Rode Duivel helpen de fluitconcerten niet. “Het helpt niets om te fluiten als we een pass achteruit geven. Dat tast het vertrouwen van de spelers aan. Het fluitconcert aan de rust? Dat doet toch een beetje pijn. Maar ik wil niet gezegd hebben dat we daardoor met een andere mentaliteit aan de tweede helft begonnen. Dat was zeker niet het geval. En na die gelijkmaker stonden ze er dan wel vol achter. En dat helpt ook écht.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)