Geen hoofdrol voor De Ketelaere, wel simpele winst Atalanta tegen Sassuolo

17 februari - 23:15

Charles De Ketelaere was de voorbije weken de man-in-vorm bij Atalanta, maar speelde zaterdagavond geen grote rol in de partij tegen Sassuolo. Zijn ploeg haalde het echter comfortabel met 3-0.

Hoewel Atalanta geen sprankelend spel liet zien, wisten ze Sassuolo toch eenvoudig opzij te zetten. Na 22 minuten kon Atalanta voor het eerst vieren. Pasalic benutte het openingsdoelpunt nadat Sassuolo-doelman Consigli een fout maakte.

Sassuolo kreeg net voor rust nog een unieke kans om de gelijkmaker te scoren na hands van Atalanta-verdediger Scalvini. Doelman Carnesecchi werd de grote held bij Atalanta. De doelman wist tot twee keer toe een strafschop te stoppen.

Net voor het uur verdubbelde Koopmeiners de voorsprong naar 2-0. Invaller Bakker zorgde voor de 3-0 eindstand. De Ketelaere speelde geen rol in de wedstrijd, maar zal zich komend weekend ongetwijfeld willen tonen. Dan neemt Atalanta het op tegen... AC Milan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.