Oyen kan eindelijk scoren voor KRC Genk: Onvoorstelbaar hoeveel dit oplucht

Oyen kan eindelijk scoren voor KRC Genk: "Onvoorstelbaar hoeveel dit oplucht"

17 februari - 22:18
7

KRC Genk zijn eerste overwinning van het kalenderjaar 2024 met een meer dan verdiende 3-1 zege tegen RWDM. Voor Luca Oyen werd die wedstrijd nog wat specialer dan normaal.

Genk kende aanvankelijk een rampzalige start tegen de promovendus, maar wist een vroege achterstand toch om te zetten in winst. Nadat Tolu Arokodare scoorde wist Oyen voor de 2-1 te zorgen. Voor het Genkse jeugdproduct betekende dit meteen zijn eerste doelpunt van het seizoen.

Na de wedstrijd stond een stralende Oyen de pers te woord. "Je kunt je niet voorstellen hoeveel opluchting het geeft om eindelijk die nul van het scorebord te vegen", vertelde hij aan Het Belang van Limburg. "Ik heb er lang op moeten wachten, maar dat maakt me niet minder blij, vooral omdat het een belangrijk doelpunt was."

"Nu is het zaak om deze lijn door te trekken. Ook voor mezelf. Ik hoop en denk dat de Oyen-trein nu definitief vertrokken is", ging hij verder. "Het is al een moeilijk jaar geweest, maar ik heb het gevoel dat ik nu echt vertrokken ben. Dat doelpunt gaf vertrouwen. Ik kijk uit naar meer", besloot hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.