Vanhaezebrouck wil ommekeer zien: ''Ik hoop dat de kelk nu leeg is''

Vanhaezebrouck wil ommekeer zien: ''Ik hoop dat de kelk nu leeg is''

16 februari - 08:25 Laatste update: 08:33
11

Voor Hein Vanhaezebrouck en KAA Gent was het een teleurstellende donderdagavond. Gent verloor met 1-0 van Maccabi Haifa en leed daarmee opnieuw een nederlaag. De KAA Gent-trainer hoopt op een ommekeer.

Wat betreft de trainer is het morsen van punten nu voorbij. ''Ik hoop dat de kelk nu leeg is'', vertelde Vanhaezebrouck aan Het Laatste Nieuws.

De coach reflecteerde op de Conference League-match. ''We slikten een vermijdbaar doelpunt en hebben te weinig gecreëerd. We misten scherpte voor doel. We hebben iemand nodig die in staat is om iets extra te brengt'', zei Vanhaezebrouck.

Een verlies tegen KAS Eupen zou de oefenmeester moeilijk kunnen verdragen. ''In Eupen mogen we absoluut niét verliezen'', aldus Vanhaezebrouck.

Gent staat momenteel op de 6e plek met 39 punten uit 25 wedstrijden. KAS Eupen bekleedt de 15e plaats en heeft alleen KV Kortrijk achter zich.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.