Blessin na gelijkspel tegen Frankfurt: ''Nu tijd om hen nerveus te maken''

Blessin na gelijkspel tegen Frankfurt: ''Nu tijd om hen nerveus te maken''

16 februari - 07:35 Laatste update: 07:46
11

Union SG speelde gelijk tegen Eintracht Frankfurt. Union-trainer Alexander Blessin had gemengde gevoelens over dat resultaat tijdens de tussenronde van de Conference League. Wel is de trainer blij met de mentaliteit van zijn team.

Union vocht zich na een 2-0 achterstand terug naar een gelijkspel (2-2). ''Ik ben trots op de reactie die de jongens getoond hebben. De mentaliteit was goed. Frankfurt vond geen oplossingen meer na de rust, ze moesten de lange bal spelen'', vertelde Blessin aan Het Laatste Nieuws.

Volgens Blessin wordt de uitwedstrijd in Frankfurt er een met een overweldigende sfeer. ''Een harde noot hé, tegen een ploeg met 54.000 enthousiaste fans... Het is onze missie om hen nerveus te maken'', aldus de trainer van Union met een lach.

De terugwedstrijd vindt volgende week plaats, op donderdag 22 februari. Dan zal duidelijk worden wie er doorgaat in de Conference League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.