Makelaars over recordtransfer Club Brugge: “Brentford wilde een surprise”

Makelaars over recordtransfer Club Brugge: “Brentford wilde een surprise”

15 februari - 19:46
10

Marcelo Beer en Hugo zijn de spelersmakelaars van Igor Thiago. De makelaars vertellen over de plotselinge recordtransfer van Thiago van Club Brugge naar Brentford voor 37 miljoen euro. Niemand zag de plotselinge transfer aankomen, de makelaars geven aan dat ze graag in stilte werken.

De makelaars vertellen dat ze al ruim een maand werkten aan de transfer van Thiago van Club Brugge naar Brentford. “We werken graag in stilte", grijnst Beer. “Bovendien wilde Brentford echt voor een surprise zorgen. Goed gelukt, hé? (lacht) Zelfs Fabrizio Romano wist er helemaal niks over”, citeert Sporza de makelaars.

De makelaars geven aan dat de transfer van Thiago van Club Brugge naar Brentford weloverwegen was. “Igor is allerminst een bevlieging van Brentford. Ze volgen hem zelfs al van vóór hij naar Club Brugge trok. En toen Igor goed begon te presteren in België namen ze opnieuw contact op voor een transfer. Dat was in december”, delen de makelaars.

De makelaars vertellen Brentford al paraat was voor de recordtransfer van Club Brugge omdat spits Ivan Toney mogelijk in januari zou vertrekken bij Brentford. In de slotfase van de wintermercato trapte Brentford nog even het gaspedaal in voor Thiago.

"Maar Igor wou eerst nog om de titel strijden met Club Brugge en pas in de zomer vertrekken. In de laatste week van januari belde Brentford dat het een deal wilde maken voor volgend seizoen. Voor Igor was het altijd zijn grootste droom om in de Premier League aan de slag te gaan”, besloten de makelaars.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.