Mijlpaal Ronaldo, 1000ste duel in clubverband: 'Overwinningen herstellen glans'

Mijlpaal Ronaldo, 1000ste duel in clubverband: 'Overwinningen herstellen glans'

15 februari - 13:23 Laatste update: 13:29
2

Christiano Ronaldo heeft zijn 1000ste wedstrijd in clubverband gespeeld. De 39-Portugees kroonde zich met een laat doelpunt tot matchwinner van de wedstrijd Al Fayha - Al Nassr (0-1). 

Ronaldo nam het met Al Nassr op tegen Al Fayha in de achtste finale van de Aziatische Champions League. Tien minuten voor tijd maakte de 5-voudig winnaar van de Ballon D'or het enige doelpunt van de wedstrijd. 

"Overwinningen herstellen de glans van het team en ik wil goed blijven presteren en samen de doelen bereiken", reageerde een nuchtere Ronaldo in de lokale media. "Al Nassr volgt het pad dat de trainer uitgestippeld heeft. Daardoor zullen we het niveau terugkrijgen dat we voor de interlandperiode hadden", verwees Ronaldo naar de wisselvallige resultaten. 

Ronaldo heeft nu in totaal 1000 wedstrijden in clubverband gespeeld. Dat deed hij voor Sporting Lissabon, Real Madrid, Manchester United, Juventus en Al Nassr. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.