Mac Allister: ''Samen met broer voor nationale ploeg spelen, met Messi erbij''

Mac Allister: ''Samen met broer voor nationale ploeg spelen, met Messi erbij''

15 februari - 07:55

In de aanloop naar de wedstrijd van Union SG tegen Eintracht Frankfurt sprak Kevin Mac Allister over zijn dromen. Ook besprak de verdediger van Union de confrontatie met Eintracht Frankfurt in de tussenronde van de Conference League.

Mac Allister had liever niet tegen de Duitse club gespeeld. ''Als er één team was dat je liever niet had willen loten, was het Frankfurt geweest.  En ik weet nog hoe de Frankfurt-fans een paar jaar geleden Camp Nou hebben ingepalmd'', vertelde Mac Allister over de tegenstander van donderdagavond aan Het Laatste Nieuws.

Ondanks dat Union serieus mik op een finale in de Conference League, blijft de focus gericht op de Jupiler Pro League. ''Dat zijn de wedstrijden die je wil meemaken als voetballer. Al blijft de competitie ons hoofddoel.'', zei Mac Allister.

Mac Allister heeft ook nog een droom in zijn carrière. ''Samen met mijn broer Alexis voor de nationale ploeg van Argentinië spelen. En met Messi erbij dan'', aldus de lachende verdediger.

Union staat momenteel bovenaan de ranglijst van de Jupiler Pro League met acht punten voorsprong op concurrent RSC Anderlecht.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.