Onana kon naar Arsenal of Man United: “Gelukkig is mijn broer intelligent”

Onana kon naar Arsenal of Man United: “Gelukkig is mijn broer intelligent”

15 februari - 12:10 Laatste update: 13:28
1

Amadou Onana, de Rode Duivel van Everton, had in januari de mogelijkheid om de overstap naar Arsenal te maken en ploegmaat te worden van Leandro Trossard. Onana was alleen zelf degene die ervoor zorgde dat de transfer tussen Everton en Arsenal niet doorging.

Naast Arsenal toonde ook Manchester United interesse in de handtekening van Onana. Zijn zus en zaakwaarnemer Melissa Onana heeft aangegeven dat Onana kon vertrekken, maar liever bij Everton wilde blijven.  

“We konden deze winter bij Everton vertrekken, maar we hebben hierover gesproken en ons afgevraagd of dit het juiste moment was. Of de speler Onana hier klaar voor was, het is mijn werk om mogelijkheden te presenteren”, citeert Mirror de zus van Onana.

De zaakwaarnemer van Onana vertelt verder over de mogelijkheid die zich presenteerde aan Onana. “Uiteindelijk is hij degene die de keuze maakt. Het is zijn leven en loopbaan. Onana zei nee, ik wil bij Everton blijven strijden”, deelt zijn zus.

De zus van Onana geeft aan dat zij ook niets probeerde te forceren tussen Arsenal, Everton en Onana. “Ik heb geluk dat mijn broer intelligent is, dat is niet het geval voor alle spelers. Ik heb hem de voor en nadelen gepresenteerd”, geeft Melissa aan.

De zaakwaarnemer sluit af door te vertellen dat ze eigenlijk ook geen fan is van transfers tijdens de wintermercato. “We hebben erover gesproken, hij heeft mijn mening gevraagd en ik heb hem verteld wat ik dacht. Onana maakt zelf zijn keuze, persoonlijk ben ik ok geen fan van transfer in de wintermercato”, besluit Melissa Onana.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.