“Als je naar de vorm kijkt, verdient De Ketelaere mee te gaan naar het EK

“Als je naar de vorm kijkt, verdient De Ketelaere mee te gaan naar het EK"

14 februari - 14:50 Laatste update: 15:13
16

Charles De Ketelaere is helemaal aan het ontbolsteren bij Atalanta Bergamo. In de podcast 90 minutes kwam het tot de discussie of De Ketelaere mee moet naar het EK deze zomer. De meeste gasten waren van mening van wel. "Als je naar de vorm kijkt, verdient De Ketelaere mee te gaan", aldus Steven Defour.

Filip Joos vindt ook dat De Ketelaere mee moet gaan naar het EK. Joos denkt dat De Ketelaere mogelijks ten koste van Dodi Lukekabio kan meegaan, doordat die bijna niet speelt bij Sevilla. Al twijfelt Joos ook: “Als die daar echter opnieuw in vorm raakt, moet hij wel mee, door wat Lukebakio onder Tedesco al liet zien".

Daan Heymans was minder overtuigd en vroeg zich af waar op het veld je het Brugse jeugdproduct moet zetten: ”Niet op de flank, want daar heb je Trossard. En in de spits speelt Lukaku elke wedstrijd." Defour vindt zijn positie geen probleem, hij vindt dat De Ketelaere perfect als tweede spits uit de voeten kan en dat hij in een ploeg als België zelfs niet hoeft terug te zakken, zeker niet in de groepsfase.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.