Vermoedelijke XI Union - Antwerp: Burgess start mogelijk aan de aftrap

Vermoedelijke XI Union - Antwerp: Burgess start mogelijk aan de aftrap

9 mei - 07:16 Laatste update: 08:09

Op donderdagmiddag is het tijd voor de finale van de Beker van België. Union SG en Royal Antwerp FC zijn de twee finalisten. VoetbalPrimeur.be voorspelt de opstellingen van de ploegen van Mark van Bommel en Alexander Blessin.

Union
Bij Union is er twijfel over de fitheid van Christian Burgess. Trainer Blessin gaf gisteren echter aan dat de pijn leek mee te vallen. De verwachting is dus dat Burgess ingezet wordt in de bekerfinale tegen Antwerp. Bij Union zijn verder geen mogelijke afwezigen, dus kan het team van Blessin aantreden in een sterke opstelling.

Vermoedelijke opstelling Union: Moris; Mac Allister, Burgess, Machida; Castro-Montes, Lazare, Vanhoutte, Lapoussin, Puertas; Nilsson, Amoura

Antwerp
Bij Antwerp liggen de zaken iets anders. Daar kampt Björn Engels met achilleshielproblemen, Jean Butez ontbreekt voorlopig nog vanwege een handbreuk, en Kobe Corbanie moet helaas verstek laten gaan vanwege een schouderblessure.

Vermoedelijke opstelling Antwerp: Lammens; De Laet, Van Den Bosch, Alderweireld, Wijndal; Yusuf, Keita, Ekkelenkamp; Ejuke, Janssen, Balikwisha

De finale van de Beker van België tussen Antwerp en Union zal beginnen om 15.30 uur op donderdagmiddag.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.