McKenzie na gelijkspel Mechelen – Genk: “Geloof in overwinningen is er nog”

McKenzie na gelijkspel Mechelen – Genk: “Geloof in overwinningen is er nog”

12 februari - 19:59

Mark McKenzie, de centrale verdediger van KRC Genk, reageert na het 1-1 gelijkspel tegen KV Mechelen. Genk ging op bezoek bij Mechelen, maar kon opnieuw niet winnen in de Jupiler Pro League. McKenzie reageert teleurgesteld na het gelijkspel tegen Mechelen.

McKenzie geeft aan dat het frustratie oplevert dat Genk niet kon winnen bij Mechelen. “Het is frustrerend dat we opnieuw niet winnen, we moeten het omdraaien. Nu moeten we weer kijken naar volgende week”, citeert Sporza McKenzie.

McKenzie vertelt waar het mis ging voor Genk in de match tegen Mechelen. “Het eerste halfuur maakten we het onszelf moeilijk, al komen we toch op voorsprong. Daarna hebben we toch nog enkele kleine kansen die we moesten afmaken”, deelt McKenzie.

McKenzie sluit af door te vertellen dat Genk nog wel het geloof in resultaten nog wel heerst in de selectie van hoofdtrainer Wouter Vrancken. “. Het geloof in overwinningen is er nog, we moeten gewoon eens een goede helft spelen met enkele doelpunten”, besluit McKenzie.

Door het gelijkspel is Genk uit de top-6 van de Jupiler Pro League gevallen. De Genkies staan op de zevende plaats met twee punten minder dan KAA Gent en Cercle Brugge.