RWDM-supportersclubs laten opnieuw van zich horen: 'Wedstrijd in Genk boycotten'

RWDM-supportersclubs laten opnieuw van zich horen: 'Wedstrijd in Genk boycotten'

12 februari - 17:43 Laatste update: 18:16
38

Na de eerdere 'Club Med' taferelen van twee weken geleden, laten de RWDM-supportersclubs opnieuw van zich horen. In gezamenlijk overleg hebben ze allemaal besloten om de uitwedstrijd tegen KRC Genk van komende zaterdag te boycotten.

De verplaatsing naar KRC Genk stond na de 0-4 nederlaag in de heenwedstrijd al een tijdje aangestipt in de agenda van de RWDM-supporters. Na het ontslag van Claudio Caçapa zal kersvers interimtrainer Igor De Camargo het echter zonder uitsupporters moeten klaarspelen in Limburg. De supporters stuurden een mededeling uit waarin ze aangeven de wedstrijd te zullen boycotten. 

Verder gaat het in de communiqué vooral over het verlies van de identiteit van de club, maar ook het gebrek aan inzet bij de spelers en het gebrek aan chemie tussen de directie en de supporters worden besproken. De supportersclubs willen naar eigen zeggen meer betrokken worden in de werking van de club. De RWDM-aanhang wil op deze manier een geweldloos maar duidelijk signaal geven richting het bestuur. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.