Denkey na Gent – Cercle Brugge: In top-6 eindigen, geloof dat dit mogelijk is

Denkey na Gent – Cercle Brugge: "In top-6 eindigen, geloof dat dit mogelijk is"

12 februari - 19:03
5

Kevin Denkey, de topschutter van Cercle Brugge, blikt terug na de 1-2 overwinning op bezoek bij KAA Gent. Bij Cercle Brugge kreeg Nazinho in de 23e minuut een rode kaart. Toch wist Cercle Brugge via de twee doelpunten van Denkey toch een zege te behalen in Gent. Denkey staat eerste in het topschuttersklassement met 20 doelpunten.

Denkey vertelt eerst over de zege van Cercle Brugge op bezoek in Gent. “We speelden een goede match vandaag, het is een mooie overwinning. Een collectieve prestatie ook, want de omstandigheden zaten niet mee. Hier 3 punten nemen is nooit makkelijk, we moesten sterk blijven na de rode kaart”, citeert Sporza Denkey.

Denkey sluit af door te vertellen over zijn doelpunten en de ambitie van Cercle Brugge. “Ik ben heel blij dat ik de ploeg kon helpen en doelpunten kon scoren. Het is daarvoor dat ik speel. We denken nu wedstrijd per wedstrijd, we willen echt in die top 6 eindigen. Ik geloof ook dat het mogelijk is”, besluit Denkey.

Cercle Brugge heeft via de overwinning zowel Gent als Genk ingehaald in de Jupiler Pro League. Cercle Brugge staat momenteel op de vijfde plaats met 39 punten na 25 gespeelde matchen. Royal Antwerp FC staat vierde met 44 punten en Gent staat zesde met evenveel punten als Cercle Brugge.