Kompany na Liverpool – Burnley: Geen discussies over prestaties, zijn momenten

Kompany na Liverpool – Burnley: "Geen discussies over prestaties, zijn momenten"

10 februari - 23:10
7

Vincent Kompany, de hoofdtrainer van Burnley, blikt terug op de 3-1 nederlaag op bezoek bij Liverpool. Burnley gaf flink wat tegenstand en Kompany reageert dan ook hoopvol na de match tussen Liverpool en Burnley op Anfield.

Kompany geeft aan dat Burnley opnieuw heeft getoond wat het kan tegen Liverpool. “Als we naar deze match kijken dan zien we, net als in veel andere matchen, dat we hebben getoond wat we kunnen. Er is genoeg in onze prestaties dat ons naar resultaten kan leiden. We hebben geen discussies over de prestaties, het zijn meer net die momenten waarop het samen moet komen”, deelt Kompany via de officiële kanalen van Burnley.

Kompany geeft aan wat Burnley uit de match tegen Liverpool moet halen. “Deze match moet ons het geloof geven dat we onszelf weer kunnen herpakken en door kunnen gaan. We moeten geen medelijden met onszelf hebben, als we blijven presteren krijgen we resultaten”, meldt Kompany.

Kompany vertelt dat hij zich bewust is van de huidige 19e plaats van Burnley in de Premier League. “Ik ben me volledig bewust van onze realiteit, van waar we staan in de competitie en hoeveel matchen we nog hebben. Maar ik kan geen medelijden met ons hebben, we moeten hier ons voordeel uit halen”, aldus Kompany.

Kompany geeft ook zijn complimenten over de tegenstander Liverpool en de ambiance van Anfield. “Het is een team met een hoop kwaliteit en deze plaats is een plaats van geschiedenis. Een groot aantal supporters, maar ons team moet weer klaar zijn en geloof houden. Als ik deze matchen blijf zien, dan moet ik blijven geloven dat we resultaten gaan behalen, dat doet het team ook”, besluit Kompany.

Kompany staat op dit moment negentiende in de Premier League met 13 punten na 24 matchen. Sheffield United staat laatste met ook 13 punten. Everton staat op de achttiende plaats met 19 punten.