'Fernández wil Chelsea verlaten en biedt zichzelf aan bij Barcelona'

'Fernández wil Chelsea verlaten en biedt zichzelf aan bij Barcelona'

10 februari - 08:10
2

Een opvallend gerucht uit Spanje: Enzo Fernández heeft zichzelf aangeboden bij FC Barcelona, meldt SPORT. De 23-jarige controleur, die Benfica in januari 2023 voor 121 miljoen euro verruilde voor Chelsea, zit niet op zijn plek op Stamford Bridge.

Fernández speelde een geweldig WK in Qatar, wat hem een megatransfer naar Chelsea opleverde. In Londen tekende hij een langdurig contract tot de zomer van 2032 en dat lijkt hem nu parten te spelen. De Argentijn wil naar verluidt namelijk weg bij Chelsea en zet zijn zinnen op een overgang naar Barcelona. Door zijn langlopende verbintenis is het voor Barça echter 'onmogelijk' om hem in te lijven, klinkt het bij SPORT.

Hoewel Fernández beseft dat de operatie een kleine kans van slagen heeft, geeft hij niet op. Door zichzelf aan te bieden in Catalonië hoopt hij dat de boel in beweging komt. De middenvelder speelt dit seizoen bijna alles bij Chelsea en maakte in 29 officiële wedstrijden zes goals. Het is onduidelijk waarom Fernández het niet naar zijn zin heeft bij Chelsea.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.