'Atlético geeft niet op en wil Wieffer ploegmaat maken van Vermeeren'

'Atlético geeft niet op en wil Wieffer ploegmaat maken van Vermeeren'

9 februari - 20:10

Het Atlético Madrid van Arthur Vermeeren en Axel witsel zette afgelopen transferperiode alles op alles om Mats Wieffer los te weken bij Feyenoord. Marcel van der Kraan, clubwatcher voor De Telegraaf, vertelt in de podcast Kick-Off over de belangstelling van Los Colchoneros.

Wieffer erkende na het bekerduel met AZ (2-0) dat Atlético geïnteresseerd was in zijn diensten. Doordat de clubs er niet uitkwamen, zit de 24-jarige middenvelder nog bij Feyenoord. Van der Kraan benadrukt dat de Spaanse grootmacht zich er niet bij neerlegt. "Dennis te Kloese weet dat Alético Madrid in de zomer opnieuw gaat aankloppen."

Atlético maakte van Wieffer topprioriteit, klinkt het. "De interesse was zo groot, dat trainer Diego Simeone en Antoine Griezmann zich ermee bemoeid hebben", stelt Van der Kraan. "Als dat soort mensen zich allemaal in de strijd gooien om een speler te overtuigen... Ik heb begrepen dat Griezmann echt zijn best heeft gedaan om Wieffer te overtuigen."

Wieffer ligt nog tot de zomer van 2027 vast in Rotterdam-Zuid. Zijn marktwaarde wordt getaxeerd op achttien miljoen euro. "Ik denk niet dat Feyenoord hem voor minder dan twintig miljoen euro laat gaan", aldus de journalist.