Geen sprake van ontslag Vrancken bij KRC Genk: Het vertrouwen is zeer groot

Geen sprake van ontslag Vrancken bij KRC Genk: "Het vertrouwen is zeer groot"

9 februari - 20:20
17

KRC Genk kent een seizoen met ups en downs en staat voorlopig slechts op een zevende plek in de competitie. Wouter Vrancken kent daardoor een moeilijker seizoen, al staat hij verre van onder druk bij de club.

Bij zulke resultaten bij een topclub gebeurt het weleens dat trainers moeten vrezen voor een ontslag. Bij KRC Genk is dat echter helemaal het geval niet. "Het vertrouwen in hem is nog zeer groot", zegt Dimitri De Condé bij TVL Sporcafé.

Genk wil dan ook nog jaren doorgaan met de trainer . "We zijn vorig jaar een samenwerking aangegaan voor meerdere jaren. We hebben nu een moeilijk moment en als we hier samen uit geraken, dan komen we daar als club sterker uit. Ook inzake stabiliteit", aldus De Condé.

Toch beseft De Condé ook dat het moeilijk loopt en dat de resultaten beter moeten. Een echte oorzaak voor die slechte resultaten is nog niet gevonden. "Een jonge ploeg? Dat mogen we ook niet zeggen. Jongens als Hrosovsky en Heynen zijn ook geen jonge knapen meer. Het klopt misschien wel dat onze ploeg bij momenten wat te braaf is", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.