Tedesco over Vermeeren: Naar Atlético, dat is toch een fantastische transfer?

Tedesco over Vermeeren: "Naar Atlético, dat is toch een fantastische transfer?"

9 februari - 10:51
5

Arthur Vermeeren maakte onlangs de overstap van Royal Antwerp FC naar Atlético Madrid. Bondscoach Domenico Tedesco is alvast erg enthousiast over de transfer van het Belgisch talent.

Volgens Tedesco heeft Vermeeren zijn transfer zeker en vast verdiend. "Dat is toch een fantastische transfer? Arthur speelde veel goede wedstrijden bij Royal Antwerp FC. Hij heeft het dubbel en dik verdiend", citeert Het Belang van Limburg Tedesco.

De bondscoach van de Rode Duivels is overtuigd dat Vermeeren zich goed zal ontwikkelen bij Atlético. "We zullen zien wat het breng, maar dat hij zich als speler enorm zal ontwikkelen hoeft men niet aan te twijfelen", aldus Tedesco. "Hij speelt in een nieuwe omgeving met topspelers. Een uitdaging. Maar het is een goede stap."

Volgens Tedesco heeft Vermeeren zijn transfer niet zomaar cadeau gekregen. “Hij speelde niet alleen twee of drie maanden goe hé. Vanaf  het moment dat Arthur bij Antwerp in de ploeg stond, speelde hij op een hoog niveau. Neen, ik blijf het zeggen: hij heeft die transfer verdiend”, besluit de bondscoach.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.