Minda (Cercle) kijkt uit naar duel Gent en Club Brugge: “Zou fantastisch zijn”

Minda (Cercle) kijkt uit naar duel Gent en Club Brugge: “Zou fantastisch zijn”

8 februari - 18:16
1

Met nog zes wedstrijden te gaan in de reguliere competitie, heeft Cercle Brugge opnieuw een plek veroverd in de top-zes. De komende twee wedstrijden zullen cruciaal zijn voor het team. Ook Alan Minda merkt dit op. 

Minda is uitgegroeid tot een belangrijke speler voor Cercle Brugge. De middenvelder benadrukt het belang van de confrontaties met KAA Gent en Club Brugge. “Dat zou fantastisch zijn, want daarin kunnen de betere voetballers zich dan tonen”, klinkt het in een interview met Het Laatste Nieuws op donderdag. 

Ondanks enkele moeilijke momenten, bleef Minda gemotiveerd en vastberaden om zich aan te passen aan het Belgische voetbal. De Ecuadoriaan is alvast vastberaden om nog stappen te zetten. "Hard blijven werken levert altijd resultaat op," benadrukt de 20-jarige Ecuadoraanse speler.

Minda is Muslic erg dankbaar voor de kansen die hij al kreeg van de coach. Hij is dan ook vastberaden om zijn coach terug te betalen voor het vertrouwen dat hij hem heeft geschonken. Met zijn ogen gericht op Play-Off 1, is Minda vastbesloten om zijn beste voetbal te laten zien en zijn team te helpen bij het realiseren van hun doelen. “Dat vertrouwen voelen geeft je vleugels. Ik weet ook wel dat ik niet altijd bracht wat van me werd verwacht, en dan is het leuk als je in de volgende wedstrijd niet meteen naar de bank vliegt”, besluit Minda.